کلاهبرداری اینترنتی از طریق آگهی فروش طوطی سخنگو
- توضیحات
- دسته: اخبار سایت طوطی سانان
- تاریخ ایجاد در شنبه, 25 مهر 1394 05:48
- آخرین به روز رسانی چهارشنبه, 29 مهر 1394 15:59
- منتشر شده در شنبه, 25 مهر 1394 05:48
- نوشته شده توسط امید شایگان
- بازدید: 12196
پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا : سرهنگ "قاسم جعفریان درتشریح جزئیات این خبر گفت:درپی دریافت یك فقره مرجوعه قضایی مبنی بر كلاهبرداری اینترنتی موضوع به طور ویژه در دستور كار قرار گرفت.
رییس پلیس فتا استان چهار محال و بختیاری افزود: شاكی با حضور در پلیس فتا اعلام داشت بنده علاقه زیادی به پرندگان دارم و از آنجایی كه شنیده بودم در اینترنت در مورد همه چیز میتوان جستجو كرد در حال جستجو با سایتی مواجه شدم كه اطلاعات و تصاویر مختلفی درباره كاسكو – نوعی طوطی سخنگو - منتشر كرده بود لذا پس از تماس تلفنی با فروشنده مبلغ 15میلیون ریال به حساب وی واریز كردم اما پس از ْآن خط تلفن وی خاموش شد.
سرهنگ "جعفریان" تصریح كرد: با انجام تحقیقات فنی كاراگاهان پلیس فتا و اقدامات اطلاعاتی گسترده و شبانه روزی سرانجام متهم كه در شهر تهران سكونت داشت ظرف كمتر از 48 ساعت شناسایی و در مخفیگاه خود دستگیر شد.
این مقام مسئول افزود: متهم ابتدا منكر بزه انتسابی گردید لیكن پس از مواجه با مستندات موجود در پرونده به بزه انتسابی معترف شد و بیان داشت من حرفه خاصی ندارم و برای گذران زندگی به پیشنهاد یكی از دوستانم اقدام به فروش اینترنتی طوطی سخنگو نمودم و با استفاده از خط تلفن و شماره حسابهایی كه به نام خودم نبود مبلغی را از خریداران دریافت میكردم و دیگر پاسخگوی آنها نمیشدم و آنها نیز به علت اینكه اطلاعاتی از من نداشتند و معمولا ساكن شهرستان بودند، پیگیر ماجرا نمی شدند.
به گفته وی پس از تكمیل پرونده، متهم به مرجع قضایی معرفی و با صدور قرار مناسب روانه زندان شد.